DEFINITIVNA ODLUKA! Ukida se avio saobraćaj između Srbije i Grčke

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 13:04

DEFINITIVNA ODLUKA! Ukida se avio saobraćaj između Srbije i Grčke

Odluka vlade Grčke važi do 15. jula, a doneta je jer je veliki broj nasumično testiranih putnika koji su im stigli pozitivan na korona virus.

Od danas 7. jula pa sve do 15. jula u 23:59 časova ukida se aviosaobraćaj između Grčke i Srbije i zabranjuje svaki ulazak srpskih državljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog eskalacije epidemije u našoj zemlji.

U saopštenju Uprave za građansku avijaciju naglašava se da jedini izuzetak od ove odluke postoji kada je reč o građanima Šengen zone, članovima porodica građana EU, građanima trećih zemalja koji imaju boravak u evropskim zemljama ili Šengen zoni, diplomatskom osoblju i drugim specijalnim slučajevima.

Vlada Grčke donela je odluku da od juče ujutru od 6 sati pa sve do 15. jula zabrani ulazak turistima iz Srbije u tu zemlju nakon što se ispostavilo da je veliki broj nasumično testiranih putnika, koji su od 15. juna tamo, pozitivni na korona virus, potvrdio je ministar turizma Rasim Ljajić.

Razlog za zatvaranje granice je loša epidemiološka situacija u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.