Čuvena pribojska fabrika sedišta na dobošu, sad je nude po nižoj ceni

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvena pribojska fabrika sedišta na dobošu, sad je nude po nižoj ceni

Priboj -- Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je treću prodaju nepokretne i pokretne imovine Fabrike sedišta Priboj.

Kako se navodi u oglasu, nepokretnu imovinu čine zemljište, proizvodna hala, upravna zgrada, nadstrešnica, portirnica, strugara, trafostanica, ugljara i rezervoar za vodu. Predmet prodaje je i pokretna imovina preduzeća koju čine oprema, mašine, uređaji, inventar i 22 akcije Fabrike automobila Priboj, piše eKapija.

Početna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cena imovine koja se prodaje iznosi 39.669.034 dinara i umanjena je u odnosu na drugu prodaju, kada je bila 46.669.452 dinara. Depozit je ostao nepromenjen i iznosi 21.962.095 dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove.

Imovina se može razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, i to svakog radnog dana od 10 do 14 časova, najkasnije pet dana pre zakazane prodaje.

Javno nadmetanje zakazano je za 22. mart u 12 časova, u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.