Crnogorci našli zamenu Rusima, evo ko im stiže

Izvor: B92, 09.Jan.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci našli zamenu Rusima, evo ko im stiže

Turistička godina u koju smo zakoračili biće u znaku Kineza.

Shodno najavama, u Crnu Goru će pohrliti i drugi namernici sa Dalekog istoka, koji su dosada sporadično stizali na južna obale Jadrana, pišu Večernje novosti.

Predsednik Crnogorskog turističkog udruženja, Žarko Radulović, kaže da već postoji veliko interesovanje turoperatora sa tog područja, kojima su - istine radi - zanimljive i ostale zemlje iz regiona...

"Za to moramo biti spremni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a trenutno je najvažnije da poradimo na olakšavanju dobijanja viza, kako bi i poseta bila iznad očekivanja", ističe Radulović.

Gosti iz Kine u Crnoj Gori će boraviti u predsezoni, tokom juna, potom sledi prekid u julu, a novi masovniji dolasci najavljeni su tokom jeseni, zime i proleća.

Kina je, inače, u poslednje vreme izbila na visoko mesto po broju turista koji putuju svetom. Statističke podatke gotovo da je nemoguće pratiti, mada je već postalo opštepoznato da su Kinezi i odlični potrošači...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.