Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021, 15:17

Crna Gora ukida zdravstvene doprinose, najavljuje prosečna plata od 700 evra

U Crnoj Gori će naredne godine minimalna zarada biti povećana na 450 evra, dok će prosečna neto zarada biti povećana na 700 evra, izjavio je danas ministar finansija i socijalnog rada Milojko Spajić. On je najavio ukidanje plaćanja doprinosa za zdravstvo kao i uvođenje progresivnog oporezivanja.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Spajić: Ukinućemo doprinose na zdravstvo, neoporezivi deo 700, minimalac 450, a prosečna zarada 700 eura

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021

Država će iz drugih prihoda u potpunosti finansirati sve troškove zdravstvenih institucija..U narednoj godini biće ukinuti doprinosi za zdravstveno osiguranje na zarade, neće biti oporezivane zarade do bruto iznosa od 700 evra, smanjenje dažbina za koje bi trebala da se poveća zarada zaposlenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.