Crna Gora: Deficit budžeta u januaru 32,3 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 09.Mar.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Deficit budžeta u januaru 32,3 miliona evra

PODORICA – Budžet Crne Gore u januaru je bio u deficitu za 32,3 miliona evra, podaci su Ministarstva finansija. Iz Ministarstva su naveli da je deficit za 31,3 odsto veći nego u istom periodu prošle godine jer je povećana realizacija kapitalnog budžeta. Ministarstvo napominje da su sve najznačajnije kategorije poreskih prihoda imale rast u odnosu na januar prošle godine, kao i neporeski prihodi. Izdaci budžeta u januaru su iznosili 139,4 miliona evra i u odnosu na planirane manji su 28 miliona evra The post Crna Gora: Deficit budžeta u januaru 32,3 miliona evra appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

UIO BiH: Prihodi od indirektnih poreza veći za 69 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 10.Mar.2019, 12:29

BANJALUKA – Prihodi od indirektnih poreza u Bosni i Hercegovini, u prva dva mjeseca ove godine iznosili su milijardu i 195 miliona KM i veći su za 69 miliona KM ili 6,11 odsto u odnosu na isti period 2018., kada je prikupljena milijardu i 126 miliona KM, potvrđeno je iz Uprave za indirektno oporezivanje...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.