Ceo komšiluk na okupu – na Supernovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo komšiluk na okupu – na Supernovi!

Komšije su uvek tu negde oko nas.

Da nam požele dobro jutro, dok im pridržavamo vrata i jurimo dalje u dan. Sa komšijama vikendom pijemo kafu, ćaskamo i nazdravljamo uspesima.

Komšije su uvek tu da nas nasmeju, ponekad naljute, ali i najbolje razumeju.

Baš takve su i nove super zabavne komšije koje nas od početka godine putem malih ekrana beskrajno zabavljaju svojim dogodovštinama.

Humoristička serija "Vrata do vrata" probudila je komšijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duh koji se pomalo uspavao, a gledaoci su to odmah prepoznali i zavoleli junake koji

verodostojno prikazuju neke naše komšije, obične ljude na sasvim neobičan način.

Junaci pomenutog sitkoma, simpatični upravnik zgrade Miloš Gazivoda i uspešna advokatica Sara već su nas navikli na odličnu zabavu, ali da li znate šta je to što njima ove jeseni okupira slobodno vreme?

Miloš u pauzama kada ne briše, čisti, popravlja i ne prisluškuje po hodnicima rado pogleda nešto od bogatog filmskog i serijskog sadržaja Supernove, koja pored kanala FOX, HBO, Superstar TV nudi i kompletan sportski program.

Iako Supernova nudi više od 200 TV kanala vrhunskog zabavnog, edukativnog, informativnog, kao i kompletnog sportskog programa, Sara zbog ubrzanog tempa života često propušta dosta toga. Zato ona najčešće koristi uslugu "Supernova TV po tvom" koja omogućava gledanje televizije na mobilnim uređajima, vraćanje 72 sata unazad, kao i video klub.

Miloš kao svaki pravi upravnik zgrade vodi računa o budžetu pa je njemu posebno drago što su Supernova paketi i dalje na promotivnoj ceni – 6 meseci po 1 dinar.

Supernova je razlog za ponovno okupljanje u vašem komšiluku, jer su sada stvarno svi na Supernovi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.