Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 15:54

Celokupna ponuda Agro kredita Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Celokupna ponuda Agro kredita Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Agro kredite za osnovna sredstva Direktna Banka odobrava za kupovinu višegodišnjihzasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije.

Direktna Banka će na 16. Šumadijskom poljoprivrednomsajmu u Kragujevcu, koji se održava od 05. do 08. septembra, predstaviti svoju ponudu Agro kredita za osnovna i obrtna sredstva.

Ovi kratkoročni i dugoročni dinarski krediti, za(nansiranje nabavke sredstava i ulaganja u poslovne aktivnosti, osmišljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su tako dapruže kompletnu  podršku  razvoju  poslovanja  registrovanih   porodičnih  poljoprivrednihgazdinstava.

Agro kredite za osnovna sredstva Direktna Banka odobrava za kupovinu višegodišnjihzasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije, kao ikupovinu, izgradnju ili adaptaciju poljoprivrednih objekata.

Ovi krediti imaju rok otplatedo 60 meseci i odobravaju se u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara. Posebnapogodnost   kredita   za   izgradnju,   adaptaciju   ili   kupovinu   višegodišnjih   zasada,   samesečnim i tromesečnim anuitetima, jeste mogućnost izbora grejs perioda od 3 ili 6meseci, koji je uključen u ukupan period otplate.

U   ponudi   Banke   su   i   kratkoročni   i   dugoročni   dinarski   krediti   sa   (ksnom   kamatnomstopom, za (nansiranje nabavke robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga upoljoprivrednoj proizvodnji. Ovi krediti se odobravaju bez depozita i učešća, takođe umaksimalnom iznosu do tri miliona dinara.

- Direktna Banka je, uz Agro kredite za osnovna i obrtna sredstva, u saradnji sa lokalnimsamoupravama   omogućila   i   dinarske   subvencionisane   kredite   namenjenepoljoprivrednicima koji se bave stočarstvom, ratarstvom, povrtarstvom i voćarstvom. Naovaj način, kreditnom ponudom Banke obuhvaćeni su svi aspekti poslovanja agrarnogsektora   uz   odgovarajuću   (nansijsku   podršku   za   dalji   razvoj   i   unapređenjepoljoprivrednog gazdinstva - istakao je Dragan Pejčinović, regionalni direktor DirektneBanke.

Svi zainteresovani poljoprivrednici će na štandu Direktne Banke u Hali 1 Šumadijskog sajma, kao i u 47 ekspozitura širom Srbije, od bankarskih savetnika moći da saznaju kako da obezbede adekvatnu (nansijsku podršku za svoje poljoprivredno gazdinstvo

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...


 Povezane vesti

Celokupna ponuda Agro kredita Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Izvor: Blic, 05.Sep.2019, 13:25

Direktna Banka će na 16. Šumadijskom poljoprivrednom sajmu u Kragujevcu, koji se održava od 5. do 8. septembra, promovisati svoju ponudu Agro kredita za osnovna i obrtna sredstva. Ovi kratkoročni i dugoročni dinarski krediti, za finansiranje nabavke sredstava i ulaganja u poslovne aktivnosti, osmišljeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.