Izvor: Blic, 30.Avg.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORCI GRADE NAJVIŠI MOST U BIVŠOJ SFRJ Kako IZ VAZDUHA izgleda autoput Bar-Boljare koji će povezati Srbiju i Crnu Goru (FOTO) (VIDEO)

Srbiju i Crnu Goru će vezivati autoput sa graničnim prelazom kod Boljara. Naše komšije se tu ne zaustavljaju nego prave deonicu autoputa do Bara, a sada su ga po segmentima prikazali i radove iz vazduha.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo će biti najviši most na prostoru bivše SFRJ (FOTO,VIDEO)

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018

Vlada Crne Gore je na svom Tviteru objavila snimak mosta Moračica, koji će biti najviši most u regionu, kao i izgradnju auto-puta Bar-Boljare iz vazduha...Najupečatljivije deluje most Moračica, sa svojih pet stubova, koji će biti najveći most u bivšoj Jugoslaviji...Upravo je most Moračica jedan...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.