CENE STRMOGLAVO PADAJU?! Posle piletine, na red došao NOVI PROIZVOD, nikad jeftiniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENE STRMOGLAVO PADAJU?! Posle piletine, na red došao NOVI PROIZVOD, nikad jeftiniji!

Posle dolaska Lidla u Srbiju i tuče za piletinu, na red je došao još jedan proizvod čije cene strmoglavo padaju po prodavnicama širom naše zemlje.

 Niže cene pojedinih prehrambenih proizvoda u prodavcima neki povezuju sa dolaskom Lidla, dok drugi tvrde da je razlog za manjak novca.

Carinici ove godine oduzeli 2,5 miliona evra: Učestali pokušaji šverca novca

Građani ovih dana po prodavnicama vide cene od 95 dinara za deset jaja i kupuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i po nekoliko kutija jer je prava retkost da neki prehrambeni proizvod u prodavnicama bude na popustu od čak 40 odsto.

U pojedinim radnjama jaja su na velikoj akciji od vikenda, a u zavisnosti od klase, S, A ili B, koštaju od 92 do 99 dinara, dok im je regularna cena između 140 i 160 dinara.

Mnogi ovo sniženje povezuju sa otvaranjem trgovinskog lanca Lidl, u kom su se već prvog dana stvorili ogromni redovi zbog pilića od 119 dinara, a i ostalih niskih cena: mlevenog mesa za ćevape od 149 dinara i jabuka od 19 dinara za kilogram, drugi kažu da to nema veze jedno s drugim.

Da veća konkurencija nužno vodi do smanjenja cena, građani se mogu uveriti i na pijaci. Jabuke su snižene sa 80 i 60 na 50 i 30 dinara, a jaje može da se nađe i za osam dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.