Broj turista u Crnoj Gori veći 60 odsto

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2022, 09:05

Broj turista u Crnoj Gori veći 60 odsto

PODGORICA – U Crnoj Gori trenutno boravi 42.500 turista, što je 60 odsto više nego u istom periodu lani, podaci su Nacionalne turističke organizacije. FOTO: Agencije Iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma Crner Gore navode da broj turista čini 90 odsto u odnosu na uporedni dan 2019. godine. Podaci od prije sedam dana pokazivali su da je u Crnoj Gori, 39.000 gostiju, 74 odsto više nego prošle godine i tri procenta više nego rekordne 2019. godine. Ministar ekonomskog razvoja i turizma >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Goran Đurović rekao je tada da je “nakon fantastične predsezone, sezona krenula odlično”. Srna Чланак Broj turista u Crnoj Gori veći 60 odsto се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Račić: Ove sedmice očekuje se linija Tivat – Banjaluka

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2022

BANJALUKA – Zbog nove krize, sukoba u Ukrajini i virusa korona došlo je do poskupljenja mlaza goriva i energenata, rekao je Milan Račić direktor Aerodroma Banjaluka. Foto: Pixabay Cijena avio-goriva povećana je za 100 odsto u odnosu na period kada su turističke agencije ugovarale čarter letove. “U...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.