Broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla povećan za sedam odsto

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla povećan za sedam odsto

BEOGRAD, U prvih šest mjeseci ove godine broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla povećan je za sedam odsto, a ukupni prihodi veći su za devet odsto u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje Izveštak o poslovanju. Trend rasta obima avio-saobraćaja i svih parametara poslovanja konstantan je, pokazuje Izveštaj o poslovanju aerodroma za prvih šest mjeseci ove godine. “Povećanje broja putnika iznosi sedam odsto, povećanje broja avio-operacija dva, a povećanje prometa robe i pošte 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine. Ukupni prihodi ostvareni u periodu januar – jun 2018. godine iznose 4.798.869.995 dinara i za 9 odsto su veći od prihoda ostvarenih u istom periodu 2017. godine”, navedeno je u saopštenju. Ostvarena neto dobit u periodu januar – jun 2018. godine iznosi 1.436.441.129 dinara i veća je za četiri odsto od neto dobiti ostvarene u istom periodu 2017. godine. Beta   The post Broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla povećan za sedam odsto appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Struja, obuća i drvo izvozni aduti Srpske

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2018

BANJALUKA – Spoljnotrgovinski promet Srpske prvi put je nakon 11 godina premašio četiri milijarde maraka, a najjači izvozni aduti u prvom polugodištu bili su struja, obuća, drvo i proizvodi od drveta. Informaciju o spoljnotrgovinskom prometu u prvih šest mjeseci ove godine usvojila je juče Vlada...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.