Brnabić zadovoljno poručuje: Kao što raste most kod Obrenovca, raste i srpski BDP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić zadovoljno poručuje: Kao što raste most kod Obrenovca, raste i srpski BDP (FOTO)

Razvoj infrastrukture je primetan

Predsednica Vlade Ana Brnabić obišla je danas radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare kod Obrenovca i poručila da, kada dođe na takva gradilišta, prvo pomisli da kao što raste most, tako raste ekonomija i srpski BDP.

Pročitajte i:

Brnabić je rekla da je zahvaljujući reformama pokrenutim 2014. godine, Srbija uspela da izdvoji 128 milijardi dinara za infrastrukturne projekte.

- Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teškim reformama uspeli smo da izdvojimo taj novac, a u 2019. godini planiramo još veći budžet za infrastrukturu - rekla je premijerka nakon obilaska mosta na deonici Koridora 11 Surčin - Obrenovac.

Ona je zahvalila prijateljima iz Kine na investiranju u Srbiji, ali i srpskom timu koji učestvuje u radovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.