Brnabić svoj i rad svog kabineta ocenila sa vrlo dobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 22:21

Brnabić svoj i rad svog kabineta ocenila sa vrlo dobar

Premijerka Ana Brnabić ocenila je svoj rad kao premijera i rad njenog kabineta sa vrlo dobar - četri, najboljeg ministra sa 4+, a najlošijeg sa dvojkom.

I najbolji i najlošiji ministar su, kaže, muškarci, ali nije želela da otkriva njihova imena.

Brnabić je za Prvu televiziju rekla da zna da joj niko neće verovati, ali da ne razmišlja o tome šta će raditi nakon okončanja mandata.

Ako, kaže, ne bude u vladi vratiće se u privatni sektor, ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastaviti da podržava predsednika Aleksandra Vučića iSNS.

"Šta god da se desi, ne verujem da ću ići u inostranstvo za ambasadora, svakako ne u ovom trenutku", rekla je Brnabić.

Ona je rekla da je u njenom mandatu na mestu premijera održana 261 sednica.

Zadovoljna je većinom stvari urađenim u njenom mandatu kao što je elektronska uprava, izgradnja puteva, to što je Srbija postala svetski lider u privlačenju stranih investicija...

Kaže i da se najviše obradovala kada su podaci pokazali da je nezaposlenost pala u Srbiji na 9, 7 odsto.

Kao najgori trenutak izdvojila je trenutak kada je Srbija došla na "sivu listu" FATFE, kao tela za borbu protiv pranja novca i terorizma, a njena vlada, podsetila je, nije izgurala ni Zakon o ravnopravnosti polova,, pa otuda I ocena za rad vlade i njen je - četiri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ANA BRNABIĆ OCENILA SVOJ RAD KAO PREMIJERKE: Vrlo dobar 4! Evo i zašto misli da nije za peticu

Izvor: Kurir, 21.Jun.2020

Premijerka Ana Brnabić ocenila je svoj rad kao premijera i rad njenog kabineta sa vrlo dobar - četri, najboljeg ministra sa 4+, a najlošijeg sa dvojkom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.