Bivši portparol LDP novi savetnik Ane Brnabić

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Feb.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši portparol LDP novi savetnik Ane Brnabić

BEOGRAD - Nekadašnji portparol i predsednik beogradskog odbora Liberalno-demokratske partije Mladen Bašić od ponedeljka, 18. februara, novi je savetnik za medije premijerke Ane Brnabić, potvrđeno je Danasu u njenom kabinetu.

On je došao na mesto Jelene Kovačević, koja je u prethodne dve i po godine bile savetnica Brnabić najpre kao ministarke državne uprave, a potom i premijerke, a koja je ostavku na ovo mesto podnela iz ličnih razloga.

Kovačević je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << radila u marketinškoj agenciji Reprezent, od 2003. do 2004. bila je načelnica Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane u vreme kada je ministar bio Boris Tadić, a pre od 2001. bila savetnica za medije ministarke saobraćaja i telekomunikacija Marije Rašete Vukosavljević.

Novi savetnik Bašić dao je ostavku na funkcije u LDP još 2014. godine, radio je do sada u privatnom sektoru, ali i kao saradnik Srđe Popovića iz Centra za primenjene nenasilne akcije i strategije (CANVAS).

Mladen Bašić rođen je 1981. godine, a po zanimanju je novinar.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.