Beograd prvi u Srbiji dobija etno galeriju

Izvor: Danas, 22.Sep.2021, 17:30

Beograd prvi u Srbiji dobija etno galeriju

Tradicionalne rukotvorine iz Srbije, među kojima i staparski ćilim, biće predstavljene svetu na ovogodišnjoj Svetskoj izložbi „Dubai Ekspo 2020“, a Beograd će prvi u Srbiji dobiti etno galeriju u kojoj će svi posetioci moći da vide i kupe ove autentične proizvode, najavljeno je danas u okviru tkačke kolonije u Staparu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I staparski ćilim na Svetskoj izložbu Dubai Ekspo 2020

Izvor: Beta, 22.Sep.2021

Tradicionalne rukotvorine iz Srbije, medju kojima i staparski ćilim, biće predstavljene na ovogodišnjoj Svetskoj izložbi "Dubai Ekspo 2020", najavljeno je danas u okviru VII tkačke kolonije u Staparu.Istaknuto je da će Beograd prvi u Srbiji dobiti etno galeriju u kojoj će posetioci moći da vide...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.