Izvor: EMportal, 09.Apr.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na nabavkama uštedeo više od milijardu dinara

Uprava za javne nabavke uručila Gradu Beogradu priznanje za uspešnu reformu sistema javnih nabavki, koja je u poslednje tri godine gradskoj kasi uštedela više od milijardu dinara.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd uštedeo milijardu dinara

Izvor: Beta, 09.Apr.2012

BEOGRAD, 9. aprila 2012. (Beta) - Republička Uprava za javne nabavke uručila je u ponedeljak Gradu Beogradu priznanje za uspešnu reformu sistema javnih nabavki, koja je u poslednje tri godine gradskoj kasi uštedel..

Nastavak na Beta...

Beograd na nabavkama uštedeo više od milijardu dinara

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas kazao je da je Beograd lider u efikasnom sprovođenju javnih nabavki i postignutim uštedama u toj oblasti..BEOGRAD - Republička Uprava za javne nabavke uručila je  Gradu Beogradu priznanje za uspešnu reformu sistema javnih nabavki, koja je u poslednje tri godine...

Nastavak na Kurir...

Beograd na nabavkama uštedio više od milijardu dinara

Izvor: Capital.ba, 09.Apr.2012

BEOGRAD, Uprava za javne nabavke uručila je Gradu Beogradu priznanje za uspješnu reformu sistema javnih nabavki, koja je u posljednje tri godine gradskoj kasi uštedjela više od milijardu dinara. Gradonačelnik ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.