Banjaluka: Otvaraju se trgovine bijelom tehnikom, sanitarijima, auto dijelovima, drogerije….

Izvor: Capital.ba, 06.Apr.2020, 12:30

Banjaluka: Otvaraju se trgovine bijelom tehnikom, sanitarijima, auto dijelovima, drogerije….

BANJALUKA – Gradska uprava Banjaluka objavila je da se od sutra, 7. aprila, otvaraju trgovine bijelom tehnikom, vodovodnim i elektro materijalom i sanitarijima, keramike, boja i lakova, auto dijelovima, dijelovima poljoprivredne mašine, građevinskim materijalom, te drogerije. „Poslovne djelatnosti kojima je prošle sedmice dozvoljen rad odlukom Republičkog štaba, mogu da rade i u Banjoj Luci, ali uz veoma striktna pravila u vezi držanja distance, dezinfekcije i svih ostalih mjera predostrožnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Svako kršenje ovih propisa biće najstrože sankcionisano“, navode iz Gradske uprave Banjaluka. Dodaju da se od sutra, u radnom vremenu od 7.00 do 15.00 časova, omogućava rad sljedećim djelatnostima: trgovine bijelom tehnikom, vodovodnim i elektro materijalom i sanitarijima, keramike, boja i lakova, auto dijelovima,dijelovima poljoprivredne mašine, građevinskim materijalom, te drogerijama. Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da su u ovom gradu 194 lica zaražena virusom korona, da ih je 2.000 u kućnoj izolaciji, ali da je situacija pod kontrolom. CAPITAL: S. Šurlan Чланак Banjaluka: Otvaraju se trgovine bijelom tehnikom, sanitarijima, auto dijelovima, drogerije…. се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

RACIONALIZACIJA RADA ZBOG KORONE Banjalučanima na raspolaganju laboratorije u Poliklinici i naselju Lazarevo

Izvor: Blic, 07.Apr.2020, 09:57

U Banjaluci od danas je omogućen rad trgovinama belom tehnikom, vodovodnim i elektro-materijalom i sanitarijima, keramikom, prodavnicama boja i lakova, auto-delova, delova za poljoprivredne mašine, građevinskog materijala, te drogerijama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.