BIL GEJTS NA INTERVJUU ZA POSAO: Koliku je platu tražio i kako se snašao, da li treba da učimo od njega? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 18:13

BIL GEJTS NA INTERVJUU ZA POSAO: Koliku je platu tražio i kako se snašao, da li treba da učimo od njega? (VIDEO)

Mladi su danas nesigurni na tržištu rada.

Bil Gejts, milijarder i filantrop i trenutno jedan od najbogatijih ljudi na svetu, verovatno će teško upasti u neku situaciju da mora da traži posao i sprema za razgovor.

Ipak, zahvaljujući NBA zvezdi Stefu Kariju, možemo da saznamo kako bi Gejts odgovorio na nekoliko osnovnih pitanja na intervjuu za posao, uključujući i opisivanje svojih veština i mana, kao i to da kaže kakvu platu očekuje.

Kari je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intervju na Jutjub kao prvi deo svoje nove serije i nazvao ju je "State of Inspiration".

- Ne znam kada je bio poslednji put kada ste bili na intervjuu za posao -  kaže Kari Gejtsu, ističući da "mnogo dece, uključujući i one koji su nedavno završili fakultete, pokušavaju da uđu na tržište rada", koje Kari opisuje kao ekstremno nesigurne zbog recesije koja je svet zatekla usljed pandemije koronavirusa.

Pogledajte o čemu se radi:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.