Antiću, uzdrži se ili jasnije - Prokop krečenje?

Izvor: B92, 27.Jan.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Antiću, uzdrži se ili jasnije - Prokop krečenje?"

Beograd -- Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović zatražila je od ministra energetike i rudarstva Aleksandra Antića da se izjasni je li Prokop za njega samo krečenje.

"Zamolila bih poštovanog kolegu Antića, kad se već sam i nepozvan uključio u polemiku koju vodim sa Milutinom Mrkonjićem, da se kao zamenik predsednika SPS javno izjasni o stavu svog počasnog predsednika”, zatražila je ona od kolege ministra saopštenjem za javnost.

“Da li je i za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prokop samo 'krečenje' koje je uradila Vlada u kojoj je on ministar energetike i da li je za završetak Prokopa najzaslužniji njegov počasni predsednik?”, upitala je ministarka Mihajlović Antića ističući da treba da se izjasni, a ako to ne želi - onda, primetila je, da se bar uzdrži od komentara.

Povodom polemike između potpredsednice Vlade i Srpske napredne stranke Zorane Mihajlović i počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića u vezi sa stanicom Prokop, Antić je rekao da mu je jasno da njih dvoje, toj maloj polemici ni izbliza ne pridaju značaj kakav pridaju činjenici da imamo Prokop, konačno otvoren za saobraćaj i da je siguran da je Mrkonjiću drago zbog Prokopa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Antiću, jasnije - da li je Prokop „samo krečenje"?

Izvor: Akter, 27.Jan.2016

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović zatražila je od ministra energetike i rudarstva Aleksandra Antića da se izjasni da li je Prokop za njega „samo krečenje“.."Zamolila bih poštovanog kolegu Antića, kad se već sam i nepozvan uključio...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.