Antić: Ne očekuju se smanjenja isporuke gasa

Izvor: Studio B, 27.Nov.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Ne očekuju se smanjenja isporuke gasa

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da nema bilo kakve najave da će doći do poremećaja u snabdevanju gasom, ali da za takvu situaciju postoji razrađen scenario.

''Nemamo apsolutno bilo kakvu najavu od strane Gasproma da postoji bilo kakva mogućnost da dođe do poremećaja u snabdevanju gasom. Ne očekujemo neka smanjenja u isporukama gasom, ali i za takvu situaciju imamo plan i potpuno razređen scenario'', rekao je za B92 Antić.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pitanje hoće li zbog obaranja Suhoja, pasti i projekat Turski tok, u koji se uzdaju svi u regionu, Antić je istakao da takve stvari suštinski ne zavise od Srbije.

On je istakao da je Srbija zainteresovana za sve one projekte koji su realni i koji mogu da dovedu neke dodatne količine gasa u ovaj deo Evrope, kao i da je spremna da u takvim projektima učestvuje.

''Svesni smo svog geostrateškog položaja, ali i činjenice da za tako velike projekte pre svega odluke donose veliki igrači'', zaključio je Antić.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Antić: Ne očekuju se smanjenja isporuke gasa

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da nema bilo kakve najave da će doći do poremećaja u snabdevanju gasom, ali da za takvu situaciju postoji razrađen scenario..."Nemamo apsolutno bilo kakvu najavu od strane Gasproma da postoji bilo kakva mogućnost da dođe do poremećaja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.