Aktor tražio probijanje roka za po pola godine

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktor tražio probijanje roka za po pola godine

Grčka kompanija Aktor tražila je produžetak rokova za sve četiri deonice na Koridoru 10 po pola godine, rekla je ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona ja na konferenciji za novinare u Vladi Srbije istakla da je ministartstvo zauzelo stav nakon izveštaja Radne grupe i Nadzorne komisije o kašnjenju radova i prosledilo ga javnom preduzeću Koridori Srbije.

"Potpisnik ugovora sa Aktorom je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanija Koridori Srbije koja je nadležna za njihovu realizaciju. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je definisalo stav i čeka odgovor", rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da je "normalno da ponekad ima problema ali da je glavni razlog u kašnjenju radova Aktora nedovoljno ljudi na trasama".

Rokovi za završetak radova na Koridoru 10 na trasama koje gradi ta grčka kompanija su, prema njenim rečima, kraj ove godine i prvo tromesečje naredne.

Aktor radi na deonicama Bancarevo-Crvena reka, Crvena reka-Čiflik, Staničenje-Pirot, dužine 48 kilometara, i na obilaznici oko Dimitrovgrada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izvođač na Koridoru 10 tražio da se rokovi produže za pola godine

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2017

Grčka kompanija Aktor tražila je produžetak rokova za sve četiri deonice na Koridoru 10 po pola godine, rekla je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktiure Zorana Mihajlović...Ona je navela da je ministartsvo zauzelo stav nakon izveštaja Radne grupe i Nadzorne komisije o kašnjenju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.