Ako uzmete keš kredit u Addiko banci, čeka vas pametni telefon! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako uzmete keš kredit u Addiko banci, čeka vas pametni telefon! 

Novitet na tržištu – ne propustite Crveni petak

Beograd, 23. oktobar 2019. godine - Addiko banka, kao jedan od predvodnika inovacija na bankarskom tržištu, prvi put u Srbiji predstavlja akciju "Red Friday". Ovog petka, 25.oktobra, one klijente banke koji uzmu keš kredit u iznosu većem od 600.000 dinara čeka pametni telefon.

- Red Friday predstavlja novinu na bankarskom tržištu Srbije i čini naše kreditne proizvode još atraktivnijim. Prateći nastojanje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađemo u susret potrebama klijenata, ovim putem želimo da pokažemo da to zaista i mislimo - izjavio je Nebojša Pantelić, član Izvršnog odbora Addiko banke.

- Već smo prepoznati prema kvalitetu korisničkog iskustva, kao i kada su u pitanju naše m-banking i e-banking aplikacije. Novi klijenti će odmah imati mogućnost da se u to uvere, ako preuzmu naše aplikacije na telefonu koji ih čeka nakon uzimanja kredita. Na taj način će sebi dodatno olakšati svakodnevno upravljanje svojim novcem - rekao je Nebojša Pantelić.

U okviru akcije "Red Friday", 25. oktobra u svakoj ekspozituri Addiko banke pametni telefon je spreman za klijenta koji uzme gotovinski kredit u iznosu većem od 600.000 dinara.

Ukoliko je u pitanju postojeći klijent, trebalo bi da se refinansira obaveza uz dodatni keš u iznosu preko 600 hiljada dinara.

Naravno, kao što su klijenti već navikli, sve to se može obaviti za manje od 30 minuta. Odobren u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju, Addiko kredit "2 u 1" je dinarski gotovinski kredit, u okviru koga možete i da refinansirate deo obaveza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.