Ako ne pogledate dobro kada kupujete u IKEI u Beogradu, za OVU stavku će vas ODRATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne pogledate dobro kada kupujete u IKEI u Beogradu, za OVU stavku će vas ODRATI (FOTO)

Otvorite dobro oči

Nakon registracije na zvaničnoj stranici Ikee koja je standardna i za šta vam je potrebna samo mejl adresa, ulogujete se, pronađete proizvod koji želite, proverite da li ga ima na zalihama a zatim izaberete način i vreme kada želite da narudžbina bude isporučena.

Plaćanje se vrši onlajn, kreditnim i debitnim karticama. Međutim, ono na šta svakako treba da obratite pažnju jeste cena dostave.

Čak i ako kupite kartonsku kutiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 99 dinara, a odabrali ste kao način preuzimanja dostavu na kućnu adresu, to će vas koštati dodatnih 999 dinara, pa ćete za običnu kartonsku kutiju morati da platite 1.098 dinara.

Ukoliko planirate da online naručite najprodavaniji proizvod - činiju koja u prodavnici košta 69 dinara, uz dostavu njena cena će biti 1.068 dinara.

Ista cena dostave važi za sve proizvode težine do 30 kilograma i važi za celu Srbiju. Ipak, ako naručite bilo koji proizvod teži od 30 kilograma a lakši od tone, cena dostave je značajno veća.

Tako će vas isporuka tog artikla koštati 3.999 dinara ukoliko živite u Beogradu dok isporuka za ostala mesta u Srbiji iznosi 5.999 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.