Izvor: Blic, 28.Feb.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(AUDIO) "DA TI ZVIZNEM GLAVU, DA TI PROCURI MOZAK" Doktor medicinsku sestru davio, čupao i vukao po ordinaciji jer je SKINULA IKONU SA ZIDA

Doktor Dražan Peša iz Vrbasa napao je na radnom mestu medicinsku sestru Jelenu Č., čupao je za kosu, vukao po ordinaciji, davio je, pretio da će joj prosuti mozak... a sve zato što je nesrećna žena skinula sa zida ikonu Svete Petke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ĐUBRETARO, SAD ĆU DA TI PROSPEM MOZAK! JEZIVE PRETNJE I NAPAD DOKTORA NA MEDICINSKU SESTRU: Drama u Domu zdravlja u Vrbasu zbog ikone!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019, 10:48

Doktor Dražan Peša iz Vrbasa napao je na radnom mestu medicinsku sestru Jelenu Č., čupao je za kosu, vukao po ordinaciji, davio je, pretio da će joj prosuti mozak! Napad desio se u decembru u toku radnog vremena u Ambulanti medicine sporta, a danas je o ovom događaju svedočila medicinska sestra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.