AIK Banka na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIK Banka na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Sajam od od 15. do 21. maja 2018. godine

AIK Banka predstaviće poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 15. do 21. maja 2018. godine.

AIK Banka je i ove godine pripremila stimulativne ponude uz atraktivne kamatne stope i brojne dodatne pogodnosti, sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu Srbije.

U ponudi su subvencionisani krediti za investicije u poljoprivredu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << širokog obima namene, koji su u skladu sa Pravilnikom Ministarstva privrede. Ovaj oblik kredita odlikuje model otplate prilagođen tipu proizvodnje, kao i ročnost do 60 meseci uz kamatu već od 1%.

Među brojnim pogodnostima u ponudi AIK Banke ističu se i dugoročni investicioni krediti za investicije EIB, namenjeni investiranju u poljoprivrednu proizvodnju sa rokom otplate do 120 meseci. I kod ovog oblika kredita prisutan je model otplate prilagođen tipu proizvodnje uz odsustvo troškova obrade kredita.

AIK Banka poziva sve zainteresovane da posete štand Banke tokom trajanja sajma i informišu se o uslovima ponude i brojnim pogodnostima.

Čekamo vas na istom mestu kao i prethodnih godina, preko puta fontane.

Dobro došli!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIS predstavlja prednosti Agro kartice na Poljoprivrednom sajmu

Izvor: Press, 15.Maj.2018

Prednosti NIS Agro kartice koja omogućava poljoprivrednim gazdinstvima da koriste mnogobrojne pogodnosti i ostvaruju značajne popuste prilikom kupovine derivata i dopunskog asortimana na benzinskim stanicama NIS-a biće predstavljene na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.