Rakun na vrhu poslovne zgrade u Sent Polu

Izvor: Beta, 13.Jun.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakun na vrhu poslovne zgrade u Sent Polu

Jedan rakun koji se našao u nevolji nakon što se popeo iznad 20. sprata jedne poslovne višespratnice u centru američkog grada Sent Pol, i bio zaglavljen na ivici te zgrade, uspeo je da se domogne krova i izbegne pad.Radoznali poslatrači i reporteri pratili su kretanje rakuna dok se kretao kulom UBS u Sent Polu, u američkoj saveznoj državi Minesota, prenela je agencija AP.Rakun je rano jutros upeo da se domogne krova, gde je uz zamku postavljena hrana da bi životinja došla na bezbedno mesto, dodaje agencija.Avanture rakuna izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici Tvitera (Twitter) izrazili su zabrinutost za njegovu bezbednost.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAKUN NAPRAVIO POMETNJU U AMERIČKOM GRADU: Verao se po soliteru, jedva ga izvukli na sigurno uz pomoć zamke (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jun.2018

Živahni rakun koji se našao u nevolji kada se popeo na 20. sprat jedne poslovne višespratnice u centru američkog grada Sent Pola, i zaglavio se na ivici, uspeo je da se domogne krova i izbegne pad.

Nastavak na Kurir...

Kako je jedan RAKUN zaludeo svet: Ljudi su grickajući nokte pratili PRENOS UŽIVO neverovatnog puta životinje (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Jun.2018

Slike i snimci rakuna koji se popeo uz soiliter obišli su svet i potpuno zaludeli internet. Životinja se popela uz UBS kulu u američkom gradu Minesoti, a ceo put je trajao preko 20 sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.