Ministar Oliver Dulić na zasedanju Komisije Ujedinjenih nacija za održivi razvoj u Njujorku

Izvor: MySerbia.net, 12.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Oliver Dulić na zasedanju Komisije Ujedinjenih nacija za održivi razvoj u Njujorku

Ministar životne sredine i prostornog planiranja dr Oliver Dulić učestvovaće na 17. zasedanju Komisije Ujedinjenih nacija za održivi razvoj u Njujorku od 13. do 15. maja. »»

Nastavak na MySerbia.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dulić u Ujedinjenim nacijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2009

BEOGRAD - Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić učestvovaće na 17. zasedanju Komisije Ujedinjenih nacija za održivi razvoj u Njujorku od 13. do 15. maja...Dulić će učestvovati na zasedanju Komisije kao predsedavajući Programa UN za životnu sredinu (UNEP)...Na zasedanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dulić na zasedanju ekološke komisije UN

Izvor: RTV Pink, 13.Maj.2009, 08:37

. . . Ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić učestvovaće na 17. zasedanju Komisije Ujedinjenih nacija za održivi razvoj u Njujorku koja počinje danas i traje do 15. maja, saopštilo je resorno ministarstvo. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MySerbia.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MySerbia.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.