Izvor: Beta, 12.Jun.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mečka s mečetom napala čoveka kod Los Andjelesa

Jedna mečka je u predgradju Los Andjelesa kandžama isekla i ugrizla čoveka čiji je pas pokušao da napadne njeno meče, objavila je policija.Šef policije u Siera Madreu, Džim Hant, rekao je da je do toga došlo u ponedeljak blizu Nacionalne šume Anheles.Da bi zaštitio psa, čovek je šutnuo mečku, a onda je ona napala i njega.Policija kaže da očekuje će se čovek i pas uspešno oporaviti od napada.Kalifornijska služba za lov i ribolov je hicima puške za uspavljivanje omamila mečku, i odnela u šumu i nju i meče.Ta služba upozorava da su u ovo doba godine crni medvedi veoma aktivni, ali kaže da retko ugrožavaju ljude i domaće životinje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mečka napala čoveka u predgrađu Los Anđelesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2019

Jedna mečka je u predgrađu Los Anđelesa kandžama isekla i ugrizla čoveka čiji je pas pokušao da napadne njeno meče, objavila je policija...Šef policije u Siera Madreu, Džim Hant, rekao je da je do toga došlo u ponedeljak blizu Nacionalne šume Anheles...Da bi zaštitio psa, čovek je šutnuo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.