Vlasotince sutra bez struje, moguće i bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2021, 14:13

Vlasotince sutra bez struje, moguće i bez vode

Zbog revizije trafostanice sutra od 8 do 17 sati struje neće biti na celoj teritoriji Opštine Vlasotince, sem u selima Orašje, Konopnica koja se električnom energijom napajaju sa trafostanice Batulovce. Takođe, moguć je nestanak i vode s obzirom na to da će u nedostatku struje doći do prekida u proizvodnji.

Iz ogranka EPS-a u Vlasotincu napominju da će u slučaju bržeg završetka radova struja u domaćinstva stići i ranije, a samim tim će se brže krenuti i sa proizvodnjom vode.

Rezerve vode u rezervoarima su dovoljne da pokriju potrebe građana u slučaju uobičajne potrošnje, ali postoji mogućnost da pojedini delovi Vlasotinca ipak ostanu bez vode u pereiodu od 14 do 19 sati - navode iz JKP Vodovod.

Iz Vodovoda apeluju na sve građane da racionalno troše vodu da ne bi došlo do prekida u vodosnbdevanju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasotince sutra bez struje

Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2021

VLASOTINCE..U sredu 16.juna, od 8 do 17 sati, doći do prekida u snabdevanju električnom energijom na celoj teritoriji opštine Vlasotince osim potrošača koji se napajaju iz Trafo stanice 35/10kV Batulovce. To znači da će struju imati potrošači u pravcu Konopnice, Orašja i oni u moravskim selima,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.