Više od 4.500 Nišlija bez struje, najava da će kod EPS-a posredovati Grad i država

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2021, 14:46

Više od 4.500 Nišlija bez struje, najava da će kod EPS-a posredovati Grad i država

Da će Grad i država uskoro zajedno pokušati da reše problem velikog broja porodica u Nišu koje žive bez električne energije inicijativa je posle jučerašnjeg sastanka u Gadžinom Hanu sa predsednikom Srbije. Najvaljeno je da sledi sastanak sa direktorom EPS-a i razgovar o mogućim modelima reprograma dugovanja.

U vreme pandemije oko 4.500 porodica živi bez struje u Nišu, čija gradonačelnica Dragana Sotirovski najavljuje da će zajedno sa predstavnicima države >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << razgovarati sa direktorom EPS-a, kako bi zajedno pronašli način da ovaj problem reše.

Moramo sa direktorom EPS-a da razgovaramo o mogućem reprogramu i uslovima. Imamo tri kategorije problema, ljude čiji su strujomeri skinuti, korisnici koji su bili nelegalno priključeni i oni sa velikim dugovanjima. Nema dana da neko ne dođe da traži pomoć jer nema uslova da čuva lekove i da se leči bez struje, kaže Sotirovski.

Veliki je broj korisnika koji su izmirili dugovanja ali nisu dobili priključak jer čekaju legalizaciju. Svima koji su predali zahtev i čekaju na rešenje a nemaju struju gradonačelnica je poručila da se jave opštinama ili ili Gradskoj kući, kako bi ubrzali proces legalizacije.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ne pamti vreme kada je više novca uloženo u Niš, a gradonačelnica mu predložila nove projekte [anketa]

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2021

Naučno-tehnološki park, fabrike, auto-putevi do Bugarske i Severne Makedonije samo su neki od pokazatelja na osnovu kojih predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaključuje “da Niš ide napred” i da se u njega mnogo ulaže. Najavljuje i nove projekte, a na sastanku u Gadžinom Hanu mu je gradonačelnica...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.