Par hiljada domaćinstava u Nišu isključeno sa mreže - Grad posreduje kod EPS-a radi ponovog priključenja

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Okt.2022, 16:37

Par hiljada domaćinstava u Nišu isključeno sa mreže - Grad posreduje kod EPS-a radi ponovog priključenja

U Gradskoj kući su nastavljeni razgovori sa građanima koji su isključeni sa elektromreže u kome su učestvovali predstavnici EPS-a u Nišu i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima.

Grad Niš je posrednik između građana i EPS-a u traganju za rešenjima kako da domaćinstvo bude vraćeno na elektromrežu i do sada smo na sistem vratili oko 60 porodica. Imamo veliki broj građana koji su isključeni, taj broj smanjujemo, a problemi i uzroci >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << isključivanja su različiti, rekla je gradonačelnica Niša.

Postoji dobra volja EPS-a da se ljudima pomogne i ja sam im na tome zahvalna, kazala je ona.

Građani su mogli da dobiju od predstavnika EPS-a informaciju šta treba uraditi da bi bili vraćeni ili da bi dobili priključak na elektromrežu.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.