Efikasna saradnja JP EPS, MUP Srbije i Tužilaštva: Hapšenje zbog pronevere

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efikasna saradnja JP EPS, MUP Srbije i Tužilaštva: Hapšenje zbog pronevere

Ova osoba je sredinom 2019. godine neovlašćeno trebovala materijal u vlasništvu ODS "EPS Distribucija" i JP EPS.

Na osnovu krivične prijave koju je podneo Sektor za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS, policijski službenici UKP - Odeljenja za borbu protiv korupcije i Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su jednog zaposlenog JP EPS - OTU Banovo brdo, zbog krivičnog dela pronevere.

Ova osoba je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredinom 2019. godine neovlašćeno trebovala materijal u vlasništvu ODS "EPS Distribucija" i JP EPS, koji je nakon toga protivpravno otuđila, čime je naneta šteta ovim preduzećima u iznosu većem od 1.500.000 dinara.

JP EPS se zahvaljuje na efikasnoj saradnji UKP - Odeljenju za borbu protiv korupcije i Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen zaposlen u EPS-u zbog pronevere

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019

Policija je uhapsila jednog zaposlenog JP EPS - OTU Banovo brdo, koji se sumnjiči da je sredinom ove godine neovlašćeno trebovao materijal u vlasništvu ODS "EPS Distribucija" i JP EPS, koji je nakon toga protivpravno otuđio...Time je naneta šteta ovim preduzećima u iznosu većem od 1.500.000 dinara...On...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.