VELIKI POVRATAK LEGENDARNOG PEVAČA! Džej postaje glumac, snima film o devedesetim!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POVRATAK LEGENDARNOG PEVAČA! Džej postaje glumac, snima film o devedesetim!

Džej Ramadanovski postaje glumac! Kako saznaje Informer, on će se pojaviti u specijalnoj ulozi u filmu koji se bavi devedesetim godinama režisera i scenariste Miroslava Momčilovića. Autor filmova “Čekaj me, ja sigurno neću doći”, “Kad porastem biću Kengur” i “Smrdljiva bajka” želeo je da sarađuje upravo sa ovim folkerom, koji se pre nekoliko meseci potpuno povukao iz javnosti.
Jedva čeka Drago mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su mene izabrali. Jedva čekam da krene snimanje
Džej Ramadanovski

Poznat teren – Radnja filma dešava se u Beogradu tokom devedesetih godina prošlog veka, a Džej je jedan od glavnih predstavnika tog vremena. Miroslav ga je na pregovore zvao još u januaru i pevač se oduševio. Odmah je prihvatio saradnju i jedva čeka da krenu sa snimanjem. Ovo će za njega biti veliki povratak na scenu – priča izvor blizak folkeru.
Za potrebe ovog filma najbolji srpski hitmejkeri Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa uradiće pesmu za Ramadanovskog.
Informer DN
– Njih dvoje su takođe pročitali scenario i oduševili se. Profesionalno su pristupili poslu kako bi napravili numeru koja će biti hit, prepoznatljiva i u Džejovom fazonu, ali i da prati radnju filma. Spremaju mu baladu koja će biti po uzoru na čuvenu pesmu “Nedelja”. Za sada je plan da on otpeva numeru na početku i na kraju filma, a imaće i nekoliko replika. Džej je do sada imao iskustva na velikom platnu u filmu “Hajde da se volimo” Lepe Brene, tako da mu je to poznat teren – priča naš sagovornik i dodaje da će folker stati rame uz rame sa našim proslavljenim glumcima:

Informer DN
– U tom filmu bi trebalo da glume Gordan Kičić, Tika Arsić, Aleksandar Berček i mnogi drugi. Ali sve se još drži u strogoj tajnosti.
Jaka ekipa U tom filmu bi trebalo da glume Gordan Kičić, Tika Arsić, Aleksandar Berček i mnogi drugi
Izvor Informera

Snimanje u julu Pevač nam je potvrdio da postaje glumac, ali nije smeo da otkriva detalje.
– Istina je, pozvan sam da učestvujem u filmu i da pevam. Drago mi je što je Miroslav baš mene odabrao i što je želeo da pesmu rade Marina i Futa. Ništa više od toga ne znam jer čekam da krene snimanje u julu – rekao je Džej za Informer.
Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.