UDARILA NA LEGENDU! Pevačica oplela po Džeju! Sad mumla kad peva, a kakav je pevač bio! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILA NA LEGENDU! Pevačica oplela po Džeju! "Sad mumla kad peva, a kakav je pevač bio!" (FOTO)

Ipak, drugarska kritika.

Budući da se u tri navrata borila sa opakom bolešću, Nada Obrić ne može da razume kako njene kolege olako uzimaju svoje zdravlje.

Kao primer je uzela Džeja Ramadanovskog, nakon što ga je čula kako peva uživo na jednoj nedavnoj proslavi.

- Žao mi je što Džeja, nisam stigla da iskritikujem. Nabacio je kilažu, a glas mu je otišao - razočarano je priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nada za Svet.

- Stvarno ga obožavam od početka njegove karijere, bila sam uz njega sve vreme, ali ovo je već sramota. Nisam ja neko ko bi trebalo da ga opominje, jer svi mi imamo trenutke kada se zabrinemo, kada nam je teško i loše, ali nije spas u piću. Zar on sam ne vidi šta je postao? - zapitala se Obrićeva, pa dodala:

- Od onakve pevačine sa onakvim glasom, da sad bude ovo?! Da ne može da peva već nešto mumla...

"PREVARIO SAM ŽENU, HTEO RAZVOD, KUĆA MI JE SPALJENA" Boban Rajović na Blic poligrafu priznao da se kaje što je dva puta bio u ZATVORU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.