Švedska odaje poštu muzičaru Avićiju

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedska odaje poštu muzičaru Avićiju

Članovi švedske kraljevske porodice, umetnici, političke i javne ličnosti odale su danas poštu slavnom Di Džeju i muzičaru Tim Bergling, Avićiju, koji je iznenada preminuo u petak u Omanu.

Iz policija Kraljevine Omana saopšteno je CNN-u u telefonom razgovoru da nakon dva "post mortem" pregleda "ništa ne ukazuje na sumnjive okolnosti smrti" Tima Berglinga.

Pretpostavlja se da je slavni muzičar preminuo u 27. godini od posledica zloupotrebe alkohola.

Policija u Muskatu je saopštila da će Avićijevo telo u njegovu rodnu Švedsku biti transportovano ove sedmice i da su u Omanu dva njegova brata, sestra i roditelji.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Švedska odaje poštu preminulom muzičaru Avićiju

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2018

Članovi švedske kraljevske porodice, umetnici, političke i javne ličnosti odale su danas poštu slavnom Di Džeju i muzičaru Tim Berglingu, Avićiju, koji je iznenada preminuo u petak u Omanu...Iz policija Kraljevine Omana saopšteno je CNN-u u telefonom razgovoru da nakon dva "post mortem" pregleda...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.