Slavni di-džej o najgorim danima: Pokušao sam da se udavim kesom

Izvor: Press, 25.Maj.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni di-džej o najgorim danima: Pokušao sam da se udavim kesom

Popularni di-džej Mobi je 2007. dotakao dno. Nakon planetarnog uspeha albuma "Play“ koji je prodat u 10 miliona primeraka, pao je u spiralu zavisnosti od alkohola, droge i seksa.
Foto: Scereenshot
U intervjuu za britanski Telegraf opisuje scenu u kojoj je hteo da se ubije. 

“Kesa je mirisala na plastiku. Čak iako sam bio mrtav >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pijan i oduzet od droge, neki mali glas u glavi mi je rekao: 'Tvoj poslednji trenutak na zemlji ne sme da miriše na unutrašnjost kese za smeće'. Dakle, to nije išlo”, priča kroz smeh poznati muzičar. 

Opisujući svoj život u Njujorku između 1989. i 1999. godine, neposredno pre objavljivanja albuma “Play”, Mobi u knjizi “Porcelan” govori o vremenu koje je provodio kod svog prijatelja Master Bobija i nebrojenim noćima koje su proveli na drogama. 

Njegov izdavač je, kaže, odbio da objavi jedno poglavlje, objašnjavajući: “Mislim da ste dokazali da ste u tom trenutku bili poremećeni disfunkcionalni degenerik. Ne treba nam više dokaza“. 

Mobi insistira na tome da će drugi tom njegovih memoara, koji će biti objavljen sledeće godine, biti još šokantniji. 

Inače, Mobi je trezan od 2008. godine, ali kaže da nije doživeo neko prosvećenje nego je u pitanju samo želja za poboljšanjem zdravlja i oslobađanja od uvek prisutne tuge, piše Nedeljnik. 

“Bilo je hiljade i hiljade slučajeva kada se osećate kao da ste bolesni i tužni. Ja bih izašao napolje, popio 15 pića, kupio kokain za sto dolara, ostao budan do šest ujutru, uzimao bi tri "ksanaksa" i nekoliko "vikodina" da probam da zaspim. Probudim se u pet popodne... i opet se osećam užasno”, priznaje Mobi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.