RETROSPEKTAKL 2023: Da li ste spremni za još jednu spektakularnu retrospektivu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Jan.2023, 12:24

RETROSPEKTAKL 2023: Da li ste spremni za još jednu spektakularnu retrospektivu

Spektakularno muzičko putovanje na kojem se premotava dvadeset pet godina i sto najvećih hitova koji su obeležili faze u razvoju elektronske muzike.

 
Za 8000 fanova elektronske muzike 22.aprila u Hangaru 1 Luka Beograd, nastupiće 50 di-džej zvezda domaćeg klabinga u osam sati neprekidne muzike, uz 100 najvećih hitova.
 
Pet godina nakon prvog izdanja Retrospektakla obeleževa se dvadesetpeta godišnjica karijere Marka Nastića i pet godina od događaja koji je u svoj fokus postavio domaće disk džokeje kao zvezde jednog spektakla. Retrospektakl je događaj koji je spojio sve generacije ljubitelja elektronske muzike i ostavio neizbrisiv trag u domaćem klabingu.
 
Ovog puta umesto...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.