Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portlandu 13. pobjeda u nizu, Nurkić zasjenio Bobija i Tea

Portland Trejlblejzersi nastavili su svoju seriju pobjeda i u duelu sa Los Anđeles Klipersima stigli do 13. trijumfa u nizu.

Blejzersi su u Stejpls Centru nadvisili Kliperse rezultatom 122:109.

Teri Stots se tako popeo na treće mjesto u istoriji franšize kada su u pitanju treneri sa najviše pobjeda. U najnovijem trijumfu, zapažen učinak imao je Jusuf Nurkić.

On je za 29 minuta u igri stigao do dabl-dabla: 17 poena, 12 skokova uz četiri blokade. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

U njegovoj ekipi standardno dobri bili su Demijen Lilard sa 23 i Si Džej Mekolum sa 21 poenom, koliko je imao i Moris Harkls.

U poraženom timu, Miloš Teodosić je imao šest poena uz tri asistencije, Boban Marjanović je za 11 minuta u igri stigao do četiri poena i pet skokova.

Bolji od ostalih bio je Lu Vilijams sa 30 poena. Pogledajte izvještaj sa prethodno odigranih mečeva.

(sportklub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.