Portland bolji od Hjustona, Majami bez Batlera pobedio Boston (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 10:13

Portland bolji od Hjustona, Majami bez Batlera pobedio Boston (VIDEO)

Košarkaši Portlanda pobedili su ekipu Hjustona 110:102, što im je drugi trijumf u Orlandu posle nastavka sezone. U pobedničkom timu istakao se Demjian Lilard sa 21 poenom, devet skokova i osam asistencija, dok je Si Džej Melokum je ubacio 20 poena.

Jusuf Nurkić zabeležio je dabl-dabl od 18 poena 19 skokova, a Karmelo Entoni takođe je imao dvocifrene brojke u dve kolone -15 poena i 11 skokova. Među Rokitsima najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bio Džejms Harden sa 23 poena, šest uhvaćenih lopti i devet dodavanja.

Isti košgeterski učinak imao je Džef Grin, dok je Rasel Vestbruk stao na 15. Pobedu je ostvarila i ekipa Majamija, koja je je bez Džimija Batlera, bila je bolja od Boston Seltiksa 112:106.

Najzaslužniji za pobedu Hita bio je Bem Adebajo sa 21 poenom i 12 skokova, pomogao je i Dankan Robinson sa istim brojem poena, dok je Goran Dragić meč završio sa učinkom od 20 koševa.

U timu Seltiksa prednajčio je Džejson Tejtum sa 23 poena, dok je Džejlin Braun je zabeležio dabl-dabl od 18 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Ostali rezultati: Milvoki-Bruklin 116:119, LA Klipers- Finiks 115:117, Indijana -Orlando 120:109.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Silni Boston, Oklahoma "odučila" Lejkerse, Gasol problem za Crnogorca...

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 07:59

Noćas odigrana još tri meča....Lejkersi su poraženi od Orlanda u jednoj od najgorih partija sezone, računajući jasno i vreme pre pandemije. Ubacili sa samo 86 poena u četvrtoj utakmici u Orlandu, a nisu vodili nijednom, što je takođe prvi put u sezoni...Opravdanje je što meč ne znači ništa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.