Pevačica i slavni glumac su ponovo raskinuli: Bolje je kad nisu zajedno

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 09:33

Pevačica i slavni glumac su ponovo raskinuli: "Bolje je kad nisu zajedno"

Iako su se nedavno pomirili, slavni par je ipak odlučio da ponovo raskine. Kako prenose strani mediji, popularni glumac Čening Tejtum (39) i pevačica Džesi Džej (32) nisu više zajedno, a izvor blizak paru rekao je da je raskid bio sporazuman i da su ostali prijatelji.

"Cenili su dovoljno jedno drugog da pokušaju da obnove vezu, ali su ipak shvatili da je boje kada nisu zajedno", rekao je taj izvor, prenosi "Enews".

Par je počeo da se zabavlja krajem 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, kada se glumac razveo od supruge Džene Devon. Samo godinu dana kasnije Čening Tejtum i Džesi Džej su prvi put raskinuli, jer je, kako su tada mediji pisali, glumac bio prezauzet karijerom i roditeljstvom.

Dva meseca nakon raskida, Tejtum i Džesi Džej su se pomirili, ali to ipak nije potrajalo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZNATA PEVAČICA OKONČALA VEZU Raskinula drugi put sa glumcem, NIJE IM USPELO, a on već traži novu

Izvor: Blic, 06.Apr.2020

Holivudski glumac Čening Tejtum i pevačica Džesi Džej ponovo su odlučili da raskinu, rekao je izvor blizak paru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.