POPULARNI STILISTA I DI-DŽEJ UHAPŠEN U NOVOM SADU: Osumnjičen je za pedofiliju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPULARNI STILISTA I DI-DŽEJ UHAPŠEN U NOVOM SADU: Osumnjičen je za pedofiliju!

Maloletnici prijavili su policiji da ih je zlostavljao!

Stilista i di-džej iz Novog Sada Srđan Šveljo uhapšen je večeras zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli, tvrdi  "Blic".

Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje i na kraju zlostavljao, tvrdi ovaj dnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << list.

Od izvora bliskih istrazi Pink navodno saznaje i da je imao seksualne odnose sa maloletnim licima muškog pola koje je fotografisao.

Prema saznanjima Pinka, ima svedoka da je Šveljo u stan dovodio romske dečake iz naselja Veliki rit u stan i nakon fotografisanja, nudio da ih oralno seksualno zadovolji.

Policija trenutno vrši pretres stana osumnjičenog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati stilista Srđan Šveljo uhapšen zbog PEDOFILIJE!

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020

Stilista i di-džej iz Novog Sada Srđan Šveljo uhapšen je večeras zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike Stilista i di-džej iz Novog Sada Srđan Šveljo uhapšen je večeras zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod...

Nastavak na Večernje novosti...

Novosadski stilista i di-džej Srđan Šveljo uhapšen zbog prijave maloletnika, u stanu pronađene eksplicitne fotografije

Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2020

Poznati novosadski stilista i di-džej Srđan Šveljo uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao i zlostavljao maloletnike.. Šveljo je uhapšen u Novom Sadu, gde živi i radi od 1994. godine.. Dizajner je uhapšen pošto su se policiji javili maloletnici – žrtve muškog pola uzrasta od 12...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.