Omaž Džeju, najbolji domaći rok i svetski pop zvuk u Studiju: Gostuju Sara Jo, Aco Pejović i Lexington

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 11:12

Omaž Džeju, najbolji domaći rok i svetski pop zvuk u Studiju: Gostuju Sara Jo, Aco Pejović i Lexington

Biće plesa, biće emocija, akustične verzije jednog svetskog pop hita, kao i obrade jedne poznate domaće rok numere – biće to emisija koja na najbolji način spaja žanrove i generacije!

U Studiju ove subote u 23.20 na RTS1 gostuju Sara Jo, Aco Pejović i Lexington, koji će pored svojih najpoznatijih pesama otpevati i nekoliko velikih hitova drugih izvođača.

Објава коју дели Studio - RTS 1 (@studiofficial)

Aco Pejović se opredelio za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvođenje rok hita “Ti i ja” Generacije 5, dok će svoju popularnu pesmu “Sve ti dugujem” izvesti u novom aranžmanu.

Lexington je obradom balade “Od ljubavi do mržnje” napravio omaž Džeju Ramadanovskom, a za potrebe emisije u Skymusic studiju je nastao i novi aranžman za  njihov hit “Donesi”.

Pesma “Bez sna” bila je prelomna tačka u njenoj karijeri, i Sara Jo izvešće upravo tu numeru u Studiju, ali u malo drugačijem aranžmanu. Sara će u emisiju doneti i svetski pop zvuk, izvedbom jedne poznate pesme Lejdi Gage u akustičnoj verziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.