Nina Seničar – Ne može da živi bez telefona (foto)

Izvor: Story, 08.Maj.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Seničar – Ne može da živi bez telefona (foto)

Glumica i voditeljka Nina Seničar (32), pričajući o vezi s kolegom Džejom Elisom (36), nedavno je rekla: – Zaista nisam želela da se zabavljam sa glumcem, ali sam se vremenom uverila kako veza između dva glumca, u stvari, može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške. Drugom prilikom je izjavila: – ... The post Nina Seničar – Ne može da živi bez telefona (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sijena Miler – U šetnji sa ćerkom i bivšim partnerom (foto)

Izvor: Story, 08.Maj.2018

Mada su raskinuli veridbu 2015. nakon četvorogodišnje veze, ćerka Marlou (5) i dalje povezuje glumicu Sijenu Miler (36) i njenu bivšu ljubav Toma Staridža (32). Upravo zbog nje, bivši par nikada nije dozvolio da bude u lošim odnosima, što su nedavno iznova dokazali. Uslikani su kako zajedno napuštaju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.