Navijači Vojvodine znaju zašto: Džon Meri hoće da bude kao Džej Džej Okoča!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Vojvodine znaju zašto: Džon Meri hoće da bude kao Džej Džej Okoča!

“Novi drugari su me, od prvog treninga, primili kao brata i zbog toga sam mnogo srećan”, poručio kamerunski napadač

Tek što je zakoračio u Novi Sad, Džon Meri je postao ljubimac navijača Vojvodine. Momak rođen u Kamerunu, posle epizode na Tajlandu, stigao je u Srbiju kako bi se dokazao u dresu Lala i demonstirao svima da može da igra fudbal na ozbiljnom evropskom nivou.

On je stigao u vojvođansku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ravnicu kako bi nadomestio odlazak Lazara Veselinovića u Koreju.

“Prvi utisci su sjajni. Vojvodina je, očigledno dobro organizovan klub, na visokoprofesionalnom nivou. Novi drugari su me, od prvog treninga, primili kao brata i zbog toga sam mnogo srećan. Ne osećam nikakvu zavist ili netrpeljivost što mi puno znači. Zbog toga sam im neizmerno zahvalan, a ja ću, sa moje strane, vredno i predano raditi, kako bih opravdao poverenje koje mi je pozivom u Vojvodinu ukazano. Treneri su fantastični, vidi se da su veliki profesionalci i znalci fudbala. Od njih ću, sigurno, mnogo naučiti jer želim da napredujem”, poručio je za klupski sajt Džon Meri.

On će imati nezahavaln zadatak. Navijače Vojvodine vežu lepa sećanja na prethodnog Kamerunca - Oumarua Abubakara.

“Znam za Abubakara, kakav je igrač i šta je sve učinio za Vojvodinu. Biće teško zameniti ga, ali ja ću sigurno dati sve od sebe da ne razočaram sve koji veruju u mene. Ostao sam bez reči kada su me navijači onako lepo dočekali na prvoj prijateljskoj utakmici. Iskreno, nisam to očekivao, ali sam se osećao fantastično.”

Nije Meri impresioniran izdanjima Kristijana Ronalda i Mesija.

“Imam trojicu idola. To su Brazilac Ronaldo, Ronaldinjo i Džej Džej Okoča”, poručio je Meri.

(Foto: FC Vojvodina)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.