MARKO TRAŽIO LUNI DA MU VRATI NOVAC! Ovo je PRAVI RAZLOG raskida – sve se desilo zbog NOVOG STANA?! Umešala se i ANABELA

Izvor: 011vodič.com, 18.Dec.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO TRAŽIO LUNI DA MU VRATI NOVAC! Ovo je PRAVI RAZLOG raskida – sve se desilo zbog NOVOG STANA?! Umešala se i ANABELA

Bivši di-džej traži od novopečene pevačice da mu vrati 30.000 evra koje je on uložio u kupovinu stana na Novom Beogradu, ali Đoganijeva zasad nema od čega da mu vrati novac. Zbog toga su nastale nesuglasice i prepirke koje su trajale nekoliko dana, a da se sve to ne bi pretvorilo u žestok rat, umešala se Anabela Atijas. Lunina majka je posredovala da dođe do dogovora po kojem će dug biti vraćen u ratama u narednih godinu dana, s čim se Marko jedva složio.
– Čim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Luna presekla i saopštila Marku da od njihove veze nema ništa, on je njoj rekao da očekuje da mu vrati pare koje je dao za kupovinu stana. To je donekle i očekivano i logično jer je to njegova zarada od rijalitija, a on u toj nekretnini više neće boraviti. Luna je pobesnela kad je čula Markov zahtev i počela je da viče na njega. Rekla mu je da je sad jasno da je njemu samo novac važan, da je nije iskreno voleo i da je pogrešila što je bila s njim tih nekoliko meseci posle izlaska iz „Zadruge“. Danima su se svađali preko telefona. U jednom trenutku Marko je zapretio Luni da će sve to ispričati novinarima – rekao je izvor blizak pevačici.
Kada je Anabela čula za taj sukob i mogućnost da to bude objavljeno u medijima, odmah im je predložila nagodbu.
– Njoj je dosta stresova i samo želi mir. Zato ih je savetovala da se lepo dogovore. Predložila je da Luna od nastupa isplaćuje Marka u narednih godinu dana, što je vrlo ostvarivo jer iznos od 30.000 evra nije prevelik. Marko je malo negodovao u početku, jer je očekivao da mu odjednom da sve pare, ali kad je video da je to jedini način da izvuče svoj novac, pristao je. Luna će od januara početi da plaća Marku rate za dug – dodao je sagovornik.
Vinovnici ove sage nisu nam odgovarali na pozive. Đoganijeva je u jednoj emisiji nagovestila da je do pucanja veze došlo iznenada, ne navodeći pravi razlog. – Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima… Njemu napišu: „Luna je bila sa onim“, meni isto tako. Čim smo se mi odvojili – odvojili su se i oni. Jedna grupa vređa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvek sam osećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osećam ništa – rekla je ona u „Premijeri“. – Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac bio problem. Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre. Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru! Trebalo je da provedemo dan zajedno. Večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku – zaključila je samouvereno Luna.
Njih dvoje postali su bliski u rijalitiju „Zadruga 2“, gde su se i smuvali. Više puta su se svađali pred kamerama, pa je izgledalo da ta veza neće potrajati ni dana čim budu izašli na slobodu. Ipak, Marko i Luna su izdržali šest meseci zajedno, što je svakako za svaku pohvalu.

The post MARKO TRAŽIO LUNI DA MU VRATI NOVAC! Ovo je PRAVI RAZLOG raskida – sve se desilo zbog NOVOG STANA?! Umešala se i ANABELA appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.