KAJA IZNELA DETALJE O RASKIDU SA DŽUNIOROM: Samo ja znam kako sam, napravili smo veliku GREŠKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJA IZNELA DETALJE O RASKIDU SA DŽUNIOROM: Samo ja znam kako sam, napravili smo veliku GREŠKU

Konačno sve razjasnila.

Pevačica Kaja Ostojić poslednjih nekoliko nedelja u žiži je javnosti zbog razvoda od svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka.

Ona je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde se oglasila povodom raskida, ali i predstavila svoju novu pesmu "Plagijat".

Voditelji su joj prvo postavili jednostavno pitanje "Kako si?".

- Kako sam? Pa znate šta, bitno je da se dobro slikam (smeh). Okej sam. Biću diplomata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da ne detaljišem previše, ali samo ja znam kako sam. Bitno je da se dobro slikam i da sam smršala koje kilo - rekla je Kaja, a onda i otkrila šta se zapravo desilo među njima:

- Greška je što nismo mi to odmah podelili sa javnošću, a ono što se priča, 5 posto je tačno i to da smo se razveli. Sudski još nismo, ali nismo zajedno dva meseca. Nikad nisam želela da prezentovanjem svoje neke tužne priče skupljam poene kod publike, ali u šali umem da kažem da sigurno imam neke čireve na želucu. Ja uvek gledam da držim dobru atmosferu, gde god da sam, bračna zajednica, prijateljstvo... Nije tu bilo skandala, samo naša greška što nismo odmah saopštili. Ljudi su to totalno pogrešno protumačili, mirno smo se rastali, u okej smo odnosu, ne možemo biti prijatelji u ovom trenutku. Ali ja nikad ne bih dozvolila da kažem nešto loše o nekome sa kim sam provela osam godina, jer bih pljunula po sebi.

Najveća podrška joj je njena ćerka.

- Ona mi je stvarno podrška oduvek bila, moj brat je sa nama, on mi je puno pomogao i moji roditelji, tetka, mi smo kao komuna neka. Moji roditelji su bukvalno 100 godina u braku i zgražavaju se time zašto ne može nešto bez neke pompe.

Spekulisalo se da je pevačica u vezi sa poznatim fudbalerom, a ona je istakla da je srećna sada koliko može da bude.

- Opekla sam se zato što sam svoj privatan život iznela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada da pričam o svom privatnom životu jer je to meni sada dragoceno - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.