KAD JE VOŽNJA PESMA Ko je najbolji di-džej među vozačima?

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD JE VOŽNJA PESMA Ko je najbolji di-džej među vozačima?

Vožnja gradskim prevozom ponekad može biti pesma naročito kada su vozači toliko dobro raspoloženi da preuzmu ulogu di-džeja u vozilu. Na svakoj od stotinu i više linija barem jednom je jedan šofer odvrnuo muziku "do daske" na radost ili zaprepašćenje putnika. Zato i tražimo najmuzikalnijeg vozača u gradskom prevozu.

"Moj je život Švicarska" začuo se prekjuče oko 14 sati, primera radi, stari hit Dina Merlina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz vozačeve kabine "Lastinog" autobusa na liniji 17 kao da putnicima u polupraznom vozilu obećava skoro pa savršenu vožnju.

Ne baš tako davno je sredovečni muškarac za volanom privatnog autobusa na liniji 33 pevušio uz tranzistor "Ženu zmiju" od Maje Marijane dok je poput gmizavca ili trbušne plesačice vijugao između kolona vozila u Bulevaru oslobođenja.

Nije tajna da na prigradskim linijama ima najviše naroda pa nije ni čudo što vozači smatraju da bi na tim trasama i muzika trebalo da bude narodna. Tako je, prema rečima putnika, na liniji 104 prošle nedelje zavijala Šemsa i to usred jutarnjeg špica.

- "Lastini" autobusi imaju ugrađene kasetofone pa je njihovim vozačima dozvoljeno slušanje muzike tokom vožnje. S druge strane, mi na osnovu kolektivnog ugovora to ne smemo, a nijedan naš autobus nema kasetofon ili CD plejer pa čak ni "Solarisi". Jedino da neko pusti na telefonu muziku, ali ja to ne radim - poverio se "Blicu" jedan od GSP vozača.

Za sada nije poznato da li i na kojim trasama vozači hvataju i neki drugi muzički pravac pa zato postavljamo pitanje svim čitaocima:

Ko je najbolji di-džej među vozačima i na kojoj liniji?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.