ISTORIJSKA SVADBA - ZA NEZABORAV: Džej sa mikrofonom, kum Deki LUMPOVAO, a Miha se ŽENIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 19:37

ISTORIJSKA SVADBA - ZA NEZABORAV: Džej sa mikrofonom, kum Deki LUMPOVAO, a Miha se ŽENIO

I danas se priča o tome.

Gotovo da nije bilo veselja sportista, naročito svadbi, na kojima mikrofon u ruke nije uzeo Džej Ramadanovski.

Proslavljeni pevač preminuo je danas u 56. godini, a mnogima je u sećanju i svadba Siniše Mihajlovića od pre 15 godina.

Te 1995. godine, sadašnji trener Bolonje napravio je veselje za prijatelje i rodbinu iz Srbije, kada je u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu obavio crkveno venčanje sa suprugom Arijanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mihajlović je građanski brak sa Arijanom Mihajlović sklopio u Rimu još 1996. godine, ali je pre deceniju i po dao sebi i svojim prijateljima oduška i u svojoj državi.

Na tom veselju pevao je i preminuli Džej Ramadanovski, a uz mladoženju najveseliji je bio sadašnji trener srpskog šampiona Dejan Stanković.

Među zvanicama pojavili su se: Dejan Savićević, Dragiša Binić, Milorad Kosanović, Goran Bregović i druge slavne ličnosti, a osim Džeja, goste su uveseljavali Goca Božinovska i OK bend.

Interesantno je da Miha i njegova supruga Arijana nisu želeli da im gosti donose poklone, već je umesto njih to bila donacija "Dečjem selu" u Sremskoj Kamenici, u kom se kuća broj 11 zove "Sinišina kuća".

Legenda srpske narodne muzike, istakao je istom prilikom i da mu nedostaje kafana, a pre nekoliko godina je u Beču operisao srčane zaliske zbog čega je morao da vodi računa o svojoj ishrani i zdravlju.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.