GUŠE SE U DUGOVIMA?! Miljana i Zola OVAKO zarađuju za život - mnoge će ŠOKIRATI njena ULOGA! Željko OPET SAM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŠE SE U DUGOVIMA?! Miljana i Zola OVAKO zarađuju za život - mnoge će ŠOKIRATI njena ULOGA! Željko OPET SAM?!

On sve priznao!

Po samovoljnom napustanju "Zadruge" Miljana Kulić i njen dečko, di-džej Lazar Čolić zapali su u finansijsku krizu i angažovali su menadžera u nadi da će im obezbediti tezge, a time i dobru zaradu.

Ono što je njihov menadžer Boban Majstorović rekao za "Blic" ostavilo je bez reči jer za Zolin samostalni  nastup u klubovima i diskotekama u Srbiji traži do 500 evra, dok se cena uvećava za 200 evra ukoliko ga prati i Miljana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ako je u klub u Beogradu recimo 400 evra cena za Zolin di-džej nastup, jer Niš nije mnogo daleko. Za udaljenije gradove, po regionu tražimo 500 evra jer moramo da platimo i smeštaj. Za klubove koji su slabije posećeni, predlažemo da angažuju i Miljanu sa Zolom da bi privukla posetioce, a to košta još dodatnih 200 evra - objasnio je Zolin i Miljanin menadžer, a onda objasnio šta je Miljanin posao u klubovima i diskotekama.

- Može da bira ako hoće, ali njeno ime istaknuto na plakatima privlači ljude da dođu, vide je i upoznaju. Miljana se slika sa fanovima, a može i da peva ako neko traži - rekao je Boban.

Kao što je poznato Miljana i Zola zbog bega iz "Zadruge" sada očajnički traže posao jer kako je televizija "Pink" saopštila njih dvoje moraju da isplate dug od po 50.000 evra zbog samovoljnog napuštanja rijalitija.

😍🤗

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on Mar 25, 2019 at 8:38am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILJANA I ZOLA PUKLI S PARAMA PA POČELI DA TEZGARE: Zvrteće vam se u glavi od CIFRE koju UZIMAJU po nastupu

Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2019

Bivši zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić zapali su u finansijsku krizu pa su angažovali menadžera kako bi bolje radili, a samim tim i što bolje zaradili. Na sve to su se dosetili da Kulićka tezgari kod svog dečka di-džeja, pa imaju kompletno osmišljen program čime ona sve dopunjuje Zoline...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.