Džunior Džek OPET LJUBI SRPKINJU, VATRENA CRNKA podseća na Kaju (foto)

Izvor: Story, 01.Okt.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

 Džunior Džek OPET LJUBI SRPKINJU, VATRENA CRNKA podseća na Kaju (foto)

Nakon što je pevačica Kaja Ostojić potvrdila javnosti da se razvodi od Džuniora Džeka, svetski poznati di-džeja je otpočeo vezu sa zgodnom crnkom, a to je otkrio na na društvenim mrežama. Naime, muzičar je ponovo u vezi sa još jednom Srpkinjom, a ovog puta u pitanju je izvesna Ivana Stanojević, piše “Blic”.   View this post ... The post  Džunior Džek OPET LJUBI SRPKINJU, VATRENA CRNKA podseća na Kaju (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

PONOVO LjUBI SRPKINjU: Džunior Džek u vezi sa atraktivnom crnkom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019

Bivši suprug Ostojićeve je pokazao i kako uživaju pored bazena, a čini se da Iva i te kako podseća na Kaju Nakon što je pevačica Kaja Ostojić potvrdila javnosti da se razvodi od Džuniora Džeka, svetski poznati di-džej je otpočeo vezu sa zgodnom crnkom, a to je otkrio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.